dijous, 29 de setembre del 2011

TERCER MES
El nadó ha arribat a pesar els 5.5 kilograms i 60cm de longitud. El nen comença a intentar agarfar amb les mans objectes que estan adalt que ells i mantè les mans obertes més temps també li agrada picar els objectes ammb les mans i els peus. El nen comença a dunar-se la volta fins pusar-se de cara al terra i tenim que ajudar-l'ho i quan els posem al llit perquè es diverteixin els hi possem un juguina que porti anelles, boles...perquè les faci utilitzar pel seu compte.


QUART MES
El nadó ha crescut 3cm més i els menjars diaris son de 4-5 al dia i el nen ja sap on esta la seva font d'alimentació (el biberó...). Els quatre mesus el nen  ja riu cridan mentres juga, vocalitza, fa canvis d'homor quan està enfadat també demostra clarament quan està cansat o té sòn, o pot demostrà de moltes maneres com badallant o fregant-se els ulls


.
PRIMER MES
El nadó ja ha arribat  al primer mes i ja ha intentat  a fer aquests moviments, podrà aixecar el cap ràpid, també reaccionarà a un timbre, somriure com a resposta, riure en veu alta i ajuntarà les mans. No cal preocupar-se si els nadons encara no saben fer aquestes activitats alguns nens solen aprendre-les més tard .


SEGON MES
El nombre de menjars del nadó son entre 5-6 al dia, ja es capaç de demostra alegria, respon a les preguntes de les persones fent moviments amb les cames i els braços i somrien. Els i encanta banyarse i al secar-lu li estas dunan a cuneixer una nova textura, tambè els i agrada la música cantar-los o posarli músicas diverses els i anira molt bé.

divendres, 16 de setembre del 2011

Els primers dies de l'infància

INTRODUCCIÓ:
Aquest blog us esplicaé com son els primers dies dels nadons. Us esplicare com es el desenvolupament d'aquest nens tan petits, desde els seus primers dies fins que arribem a l'any, com per exemple les seves primeres passes, les seves primeres paraules,etc.

PRIMERS DIES:
Els primers dies, el nadó intenta comunicar-se plorant perquè tenen gana , volen alguna cosa, ell plora i apreta les mans, també quan està content riu i mou les cames. Els nadons necessiten llet materna per alimentar-se.