dijous, 23 de febrer del 2012

Avatar Simpsons

Aquí teniu el segon Avatar que us vaig dir anteriorment. És un Avatar amb les cualitats dels personatges dels simpsons, m'agradat molt fer-lo m'he divertit molt amb els seus 20 tipus d'ulls i cabells tenies moltes opsions en escollir. És un Avatar façil de crear i de decarregarte'l, us el recumanu.

dimecres, 22 de febrer del 2012

Avatar Doppleme

Al pas del curs ens han fet fer nutícies sobre el tema que em escollit. La professora d'informàtica ens ha fet fer un 2 Avatars amb els nostres gustus, més endavat us l'ensenyarè i el publicarè havera que us sembla. Aquesta activitat m'agrada molt per què hi pots estar-hi entretingut, és divertida i canvia bastant dels temes que sempre fem.

dilluns, 20 de febrer del 2012

Enquesta

La professora d'informàtica ens ha fet fer una enquesta sobre el tema del nostre blog. Per fer-lo he anat a la pàgina web Daypo i després apartir de lu que he esplicat en el blog he fet les preguntes. Aqui us deixo l'enllaç de l'enquesta: Test infantesa

diumenge, 19 de febrer del 2012

INFOGRAFIA DE MODA


A la classe d'informática la professora ens ha fet buscar una infografia de qualsevol tipus, i jo he triat una de moda, segons la infografia que tinc em diu que en un dia (24 hores) la botiga ZARA  arriba a vendre 33 milions d'euros, també disenyen més de 330 prendres de roba, es contracten 21 treballadors nous i que el principal accionista ingresa 1.85 milions. 



dimecres, 15 de febrer del 2012

Moments importants de l'any fins ...

PRIMER ANY:

Des del moment que va néixer, el nen ha après moltes coses, son coses surprenens en veure'l prendre en tassa, parar-se sol o dir altres paraules més de "mama" o"papa". Si veus que no realitza algunes d'aquestes activitats, no és per preocupar, alguns nens es desenvolupant que altres.  El nen/a d'un any ja haurà desenvolupat diverses destreses i estarà practicant-ne de noves. Ha de tenir més habilitats amb les seves mans, per exemple és probable que pugui aplaudir o recollir objectes petits.També pot ser que doni els seus primers passos i digui les seves primeres paraules. 




divendres, 10 de febrer del 2012

INVENTS CIENTÍFICS


Descobreixen una bactèria capaç de sobreviure a Mart. Troben una bactèria dins de tub de lava, on quasi no hi ha oxigen i les temperatures son similars a les de la superfície marciana, que poden sobreviure sense aliments orgànics fent servir el ferro del terra en en el seu lloc que també abunda a Mart. Jo vol dir que hi ha possibilitats que pugui haver vida en Mart