dijous, 19 d’abril del 2012

Pàgina web en grup- Carnavals

A la classe d'informàtica ens han demanat una notícia que comentem la nostre pàgina web en grup. La nostre pàgina web és sobre els carnavals arreu del món, on en un grup de tres persones cadascú te dos carnavals per explicar.
 
En la pàgina d'inici us expliquem l'origen dels carnavals i les seves histories. Els primers dos carnavals que us ensenyem i us expliquem és el meu, els carabals de Brasil i Ecuador on us explico l'historia o l'origen d'aquests països, les característiques que hi destaca, els seus vestuaris...Tinc dues subpàgines que us explico dos carnavals més que són el Carnaval de Mèxic i d'Ítàlia.
Els següents seran el Carnaval de Quebec i de terra Endins i que al entrar-hi i pots trobar dues subpàgines que t'informen de les programacions dels dos carnavals i l'altre subpàgina és sobre el carnaval de Sitges.
I finalment el carnaval de Xina i de Gran Canàries amb dues subpàgines en la qual en una us diu la programació de Gran canàries i l'altre és una experiència de dues noies, mare i filla, com han viscut el carnaval actual i de els seus temp.

Carnavals arreu del món

dimecres, 11 d’abril del 2012

1 ANY I 3 MESOS

El nen/a ja té l'edat de que és més tossut. S'haurà de tenir molta paciència i ser estricta amb ell. Cada vegada serà més independent, tot i que encara seguirà necessitant els seus pares quan estigui trist o malalt. Li agrada els jocs, cançons i contes. 
Per entretenir-se sol divertir-se utilitzant jocs de titelles, mitjons o dits pintats. Fes xerrar i dóna'l-s'hi vida a les seves joguines i ninots. Ensenya-li a que els doni de menjar o a adormir. També explica-li contes i històries fantàstiques, imaginaries. Deixa també que ell toqui els llibres i passi les pàgines. Normalment li agrada pinta amb els dits.





divendres, 6 d’abril del 2012

1 ANY I 2 MESOS


En aquests 14 mesos es tè d'anant controlant la higíene vocal del nen, es tenen que fer visites més seguides al dentista i evitar les càries i els mals hàbits. Cada dia que passa camina més i millor. Ara que té independència per moure per la casa, però hi ha que assegurar-se que no hi ha zones perilloses amb les que es pugui fer mal com endolls, armaris, objectes tallants ... 


Un cop té l'any d'edat, el seu creixement s'alenteix. També dorm cada vegada menys hores i una migdiada més curta. Per passar el temps amb ell/ella pots jugar a fet i amagar, posa-li diferents "terres" perquè s'acustumi al tacte, llegeix-li llibres i les històries fantàstiques
Per creativitat pots pintar amb ell pot ser un gran pasa temps per ell i tambè per tu.