dimarts, 19 de juny del 2012

VÍDEO El conte de l'amor


La professora d'informàtica ens va demanar com a feina de classe que féssim en un grup de tres un vídeo sobre el tema que volguéssim, vam, triar un conte per els nens petits, un conte que és diu El conte de l'amor. Per poder fer-ho ens em gravat a nosaltres mateixes, realitzant cadascuna  un personatge diferent. Em utilitzat unes 3 hores per poder realitzar-lo. El vídeo en general a quedat bastant bé, ens ha costat bastant poder-lo fer com està ara. Em tingut que passar els vídeos que havíem fet a un programa i ajuntar-ho tot en el programa RealPleyer. Quan u vem tenir tenir tot acabat era qüestió de penjar-ho al YouTube.

dilluns, 18 de juny del 2012

1 ANY I 6 MESOS (18 MESOS)





Amb un any i mig, el nen petit camina sense caure-tot i que encara trontolli-i comença a repetir totes les paraules que escolta. Li agrada que li diguis com es diuen els objectes que us envolten.
El seu vocabulari s'enriqueix cada dia que passa. Comença a dir frases de dos o tres vocables. Entre les paraules estrella apareixen el "no", el "sí" i el "meu". Però, a més de xerrar, li agrada escoltar. Li encanta que els seus pares li diguin com es diu una cosa i l'assenyalin amb el dit. Està atent a les converses dels altres i repeteix les paraules que sent. Comprèn indicacions simples i pot seguir-les. No només reconeix el seu nom, sinó també el dels seus pares i germans.  

Per passar el temps entretingut podeu jugar a interpretar diferents personatges i situacions: que sou pirates a la recerca d'un tresor, a pares i mares que tenen cura dels seus nens, etc. Encara que no entengui bé el que feu, riurà molt veient "fer el pallasso", també s'ho passarà molt bé si li dones contes amb molts dibuixos i que no siguin molt llargs. Li agraden perquè pot seguir-los i associar el relat amb els dibuixos que se succeeixen pàgina rere pàgina.

dissabte, 9 de juny del 2012

La professora d'informàtica ens a fet fer un jo amb el programa scratch. El primer era triar quin joc volia fer, per crear-lo, desprès escriure en un paper les indicacions que vull que fessin les animacions les paso al programa i  mica en mica anava indiquen les funcions de cadascun. El joc consisteix en toca totes les plataformes amb la pilota. El joc finalment no m'ha acabat com m'hagués agradat ja que m'ha faltat temps i el que he tingut ni ha sigut suficient. 


Aquí el teniu, espero que us agradi.

Conoce más sobre este proyecto

dilluns, 21 de maig del 2012

1 ANY I 5MESOS (15 MESOS)


En aquesta edat és l'edat del " no", El teu fill/a es torna més ferma i tossut. Hauràs de tenir molta paciència i mà esquerra amb ellCada vegada és més independent, tot i que encara segueix necessitant els seus pares quan està trist o malalt
El seu llenguatge, el seu vocabulari es va ampliantencara que de vegades et costi entendre'lEn aquesta etapa és normal que el "nosurti de la seva boca amb molta facilitatEs torna més ferma i fins i tot tossutI davant dels que li contradiuen pot plorarPer això és una etapa de paciència i mà esquerra per als pares.
Per passar el temps utilitzeu jocs de titellesmitjons o dits pintatsFes.li xerrar i dóna vida a les seves joguines ninots també ensenya-li a que els doni de menjar o a adormir.
Explica-li també contes i històries fantàstiquesDeixa també que ell toqui els llibres i passi les pàgines. Pinta amb ell i usa plastilina per fomentar la seva creativitat i la seva faceta artística.

dimecres, 16 de maig del 2012

1 ANY I 4 MESOS (14 MESOS)

En aquesta edat el que més li agrada és que li puguis llegir, si li has llegit de petit s'acostumarà a agafar-li interès a l'historia. Cada dia que passa camina millor, teniu que anar practicant cada dia com pujar i baixar escales. També el seu llenguatge és més bo és capaç de repetir qualsevol paraula i també reconeix les persones per el seu nom. Juga a l'amagada amb ell/a li agrada quan els objectes apareixen i desapareixen, dona-li caixes de músiques e instruments musicals senzills, escoltar música el fa ballar i moure's.  També li agrada fer dibuixos. 
El nen té 14 mesos i el seu desenvolupament és molt diferent. Comença a senyalar els objectes quant els nombres i entre els 15 i 18 mesos diu diverses paraules sueltas.





dijous, 19 d’abril del 2012

Pàgina web en grup- Carnavals

A la classe d'informàtica ens han demanat una notícia que comentem la nostre pàgina web en grup. La nostre pàgina web és sobre els carnavals arreu del món, on en un grup de tres persones cadascú te dos carnavals per explicar.
 
En la pàgina d'inici us expliquem l'origen dels carnavals i les seves histories. Els primers dos carnavals que us ensenyem i us expliquem és el meu, els carabals de Brasil i Ecuador on us explico l'historia o l'origen d'aquests països, les característiques que hi destaca, els seus vestuaris...Tinc dues subpàgines que us explico dos carnavals més que són el Carnaval de Mèxic i d'Ítàlia.
Els següents seran el Carnaval de Quebec i de terra Endins i que al entrar-hi i pots trobar dues subpàgines que t'informen de les programacions dels dos carnavals i l'altre subpàgina és sobre el carnaval de Sitges.
I finalment el carnaval de Xina i de Gran Canàries amb dues subpàgines en la qual en una us diu la programació de Gran canàries i l'altre és una experiència de dues noies, mare i filla, com han viscut el carnaval actual i de els seus temp.

Carnavals arreu del món

dimecres, 11 d’abril del 2012

1 ANY I 3 MESOS

El nen/a ja té l'edat de que és més tossut. S'haurà de tenir molta paciència i ser estricta amb ell. Cada vegada serà més independent, tot i que encara seguirà necessitant els seus pares quan estigui trist o malalt. Li agrada els jocs, cançons i contes. 
Per entretenir-se sol divertir-se utilitzant jocs de titelles, mitjons o dits pintats. Fes xerrar i dóna'l-s'hi vida a les seves joguines i ninots. Ensenya-li a que els doni de menjar o a adormir. També explica-li contes i històries fantàstiques, imaginaries. Deixa també que ell toqui els llibres i passi les pàgines. Normalment li agrada pinta amb els dits.





divendres, 6 d’abril del 2012

1 ANY I 2 MESOS


En aquests 14 mesos es tè d'anant controlant la higíene vocal del nen, es tenen que fer visites més seguides al dentista i evitar les càries i els mals hàbits. Cada dia que passa camina més i millor. Ara que té independència per moure per la casa, però hi ha que assegurar-se que no hi ha zones perilloses amb les que es pugui fer mal com endolls, armaris, objectes tallants ... 


Un cop té l'any d'edat, el seu creixement s'alenteix. També dorm cada vegada menys hores i una migdiada més curta. Per passar el temps amb ell/ella pots jugar a fet i amagar, posa-li diferents "terres" perquè s'acustumi al tacte, llegeix-li llibres i les històries fantàstiques
Per creativitat pots pintar amb ell pot ser un gran pasa temps per ell i tambè per tu. 


dimecres, 21 de març del 2012

VÍDEO

La professora d'informàtica ens han dit que enllacem un vídeo relacionat amb el nostre tema del blog, buscar un vídeo que no sigui de youtube, la veritat m'ha costat bastant trobar-l'ho ja que buscar un vídeo que no sigui de youtube és complicat. Aquí us he enllaçat un vídeo de un nen que va dien "no" a cada cosa que li diuen.


http://www.ara.cat/el_radar/Franca-eleccions-candidats-no-bebe-Charlotte_3_672562742.html

dimarts, 20 de març del 2012

CONSELLS PER ELS PARES

En aquet apartat us dirè 5 consells per cuidar al vostre nadó:


1. Quan li donis pit o el biberó:
És el millor moment per parlar amb ell, perquè el so de la veu de la seva mare li infon calma i tranquil · litat. 

2. Utilitza un sabó especial per la seva roba:
Això és nomès per tal de no fer mal la seva delicada pell.

3. Esbandeix molt bé la seva roba:
És important que no quedi cap res de detergent en la seva roba.

4. Canvia-li els bolquers seguit:
Així eviteràs la calor humit del pipí. Tambè abans de posar-li el bolquer hi ha que natejar amb suavitat i posar-li una mica de crema hidratant per evitar que s'irriti.

5. Sobretot, assecar bé:
És fonamental assecarl-ho bè perquè no hi hagi humitat entre els plecs.




divendres, 16 de març del 2012

1 ANY I 1 MES


Als 13 mesos, al voltant de tres quartes parts dels nens poden caminar solets, encara que de forma una mica inestable. Si el teu encara no ha deixat d'utilitzar els mobles i altres objectes per aguantar-se, això significa que encara trigarà una mica a caminar per si sol. Alguns nens no caminen fins que tenen 17 o 18 mesos o fins i tot més tard. Ara ja sap dir "papa" i "mama", a més d'altres paraules que es poden reconèixer. Quan vulgui que ho posis a terra, apuntarà a sota, quan vulgui la teva atenció et tirarà de la camisa, si vol que l'agafis t'ensenyarà les mans. Passant l'any d'edat es va estructurant la dieta pròpia de cada nen. Comença a descobrir els diferents sabors dels nous aliments. A partir d'aquesta edat ha de començar a menjar pràcticament de tot, encara que sempre de forma progressiva i amb una dieta equilibrada. El seu menú diari ha de tenir almenys 4 preses: esmorzar, dinar, berenar i sopar.

dijous, 23 de febrer del 2012

Avatar Simpsons

Aquí teniu el segon Avatar que us vaig dir anteriorment. És un Avatar amb les cualitats dels personatges dels simpsons, m'agradat molt fer-lo m'he divertit molt amb els seus 20 tipus d'ulls i cabells tenies moltes opsions en escollir. És un Avatar façil de crear i de decarregarte'l, us el recumanu.

dimecres, 22 de febrer del 2012

Avatar Doppleme

Al pas del curs ens han fet fer nutícies sobre el tema que em escollit. La professora d'informàtica ens ha fet fer un 2 Avatars amb els nostres gustus, més endavat us l'ensenyarè i el publicarè havera que us sembla. Aquesta activitat m'agrada molt per què hi pots estar-hi entretingut, és divertida i canvia bastant dels temes que sempre fem.

dilluns, 20 de febrer del 2012

Enquesta

La professora d'informàtica ens ha fet fer una enquesta sobre el tema del nostre blog. Per fer-lo he anat a la pàgina web Daypo i després apartir de lu que he esplicat en el blog he fet les preguntes. Aqui us deixo l'enllaç de l'enquesta: Test infantesa

diumenge, 19 de febrer del 2012

INFOGRAFIA DE MODA


A la classe d'informática la professora ens ha fet buscar una infografia de qualsevol tipus, i jo he triat una de moda, segons la infografia que tinc em diu que en un dia (24 hores) la botiga ZARA  arriba a vendre 33 milions d'euros, també disenyen més de 330 prendres de roba, es contracten 21 treballadors nous i que el principal accionista ingresa 1.85 milions. 



dimecres, 15 de febrer del 2012

Moments importants de l'any fins ...

PRIMER ANY:

Des del moment que va néixer, el nen ha après moltes coses, son coses surprenens en veure'l prendre en tassa, parar-se sol o dir altres paraules més de "mama" o"papa". Si veus que no realitza algunes d'aquestes activitats, no és per preocupar, alguns nens es desenvolupant que altres.  El nen/a d'un any ja haurà desenvolupat diverses destreses i estarà practicant-ne de noves. Ha de tenir més habilitats amb les seves mans, per exemple és probable que pugui aplaudir o recollir objectes petits.També pot ser que doni els seus primers passos i digui les seves primeres paraules. 




divendres, 10 de febrer del 2012

INVENTS CIENTÍFICS


Descobreixen una bactèria capaç de sobreviure a Mart. Troben una bactèria dins de tub de lava, on quasi no hi ha oxigen i les temperatures son similars a les de la superfície marciana, que poden sobreviure sense aliments orgànics fent servir el ferro del terra en en el seu lloc que també abunda a Mart. Jo vol dir que hi ha possibilitats que pugui haver vida en Mart

divendres, 20 de gener del 2012

DESÈ MES

Durant el desè mes de vida del nadó, el petit arribarà als 9,5 kg aproximadament, i arribarà als 72cm d'alçada. A més realitzarà tres àpats diaris i beurà aproximadament uns 240ml de llet. El petit ja gatejara amb les cames ben estirades, i es mantindrà aturat gairebé sense agafar-se.
El nadó intentarà donar els seus primers passos,
pot començar a pujar a les cadires i enfilar-se per les escales. Quan veu a la seva mare o pare els crida, diu "ma-ma" o "pa-pa", tambè diu que "no" movent el cap de costat a costat. Comença a demostrar els seus gustos i es queixa amb el que no li agrada. Es posa molest quan està cansat. En aquesta edat són molt divertits i els hi agrada molt esplora e imitar a els seus pares. Li han sortit els seus primers dents i es tenen que natejar cada nit. Si es noten taques blanques a les dents del seu nadó, porteu-lo al dentista.



diumenge, 15 de gener del 2012

NOVÈ MES
Avança cap endavant gatejant i li encanta canviar de postura. És capaç de girar el tronc amb força seguretat i aconsegueix posar-se dret agafant-se a alguna cosa. Per estimular, estén els seus braços i pot anar de quatre grapes fins a tu.


DESÈ MES
En aquesta etapa el nen inicia una repetició freqüent tractant d'imitar el llenguatge dels adults, comença a emetre paraules com pare, mare, aigua, teta. Pel que fa a la seva comprensió, és capaç de seguir instruccions senzilles com "dóna'm, tevine", s'atura quan li diuen "no". Els dits del nen estan cada més àgils ara no només pren objectes petits amb les seves mans, sinó que els reté flexionant el polze i l'índex de manera de pinça, però sense donar suport a la nina sobre cap superfície.



divendres, 13 de gener del 2012

SETÈ MES
En el setè mes el nen ja a desenvolupat molt bastant del seu cos, des de que son petits els nens han anat coneixen el seu entorn fins que comencen a tenir curiositat i desitjos de independència més tard el motivarà a explorar. El nen ja sap agafar coses per menjar amb les seves mans, somriu habitualment, començarà a aprendre a seure sense ajut, tindrà converses amb combinacions de vocals i consonants.

VUITÈ MES
El vuitè mes només intentarà en aixecar-se sol sense ajuda, buscarà l'objecte que a caigut. Estarà molt ocupat en explorar, aprendre i riure molt, començarà a jugar a jocs com a amagar-se i apareixes de cop, intentar agafar un objecte de lluny etc.